Applicatiebeheerder met een warm hart voor P&O- en salarisadministratie

Voor 18 uur per week, op ons hoofdkantoor in Arnhem

Je bent dienstverlenend ingesteld en hebt veel affiniteit met en vaardigheid in zowel het ontwikkelen als beheren van applicaties. Tegelijk vind je het ook leuk om samen met je collega’s reguliere administratieve taken binnen onze afdelingen P&O en salarisadministratie uit te voeren. Een afwisselende functie dus, met veel ruimte voor eigen initiatief, waarin het accent ligt op applicatiebeheer en –ontwikkeling voor deze afdelingen. De applicaties die wij nu gebruiken zijn Beaufort, Youforce selfservice en de daaraan verbonden modules ver-zuimmanager, verlofmanager, digitaal personeelsdossier en de digitale declaratiemodule. We willen de ICT-ondersteuning voor beide afdelingen naar een hoger plan tillen. Met jouw organisatiebrede blik op gebruikersbehoeften afgezet tegen bestaande of nieuwe ICT mogelijkheden, schroom je niet hier een sleutelrol in te pakken. Dat je goed kunt samenwerken spreekt hierbij voor zich; zowel met je directe collega’s, als de medewerkers van de afdeling ICT en onze technische leverancier (RAET). 

De organisatie
Jeugdbescherming Gelderland is er voor kinderen in de knel en hun gezin. Samen met het gezin, in nauw overleg met collega jeugdzorginstellingen en de plaatselijke hulpverlening, zetten wij ons in voor een veilige ontwikkeling van het kind. Wij bieden jeugdbescherming op het brede terrein van vrijwillige tot verplichte hulp: een ondertoezichtstelling, jeugdreclassering, of voogdijmaatregel. Jeugdbescherming Gelderland heeft ca. 400 medewerkers die verspreid door de hele provincie Gelderland hun werkzaamheden verrichten. We hebben kantoren in Arnhem, Nijmegen, Tiel, Ede, Harderwijk, Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem.

Jouw taken

 • Je ontwikkelt en beheert applicaties en de technische infrastructuur. Onderliggende werkzaamheden zijn onder meer het analyseren en testen van applicaties en nieuwe releases, het inventariseren van gebruikersbehoeften en adviseren over aanpassing van bestaande of aanschaf van nieuwe applicaties. Je coördineert de uitvoering hiervan en onderhoudt het contact intern met de afdeling I&A en de leverancier en documenteert wijzigingen en upgrades.
 • Je lost (hoofdzakelijk 2e lijns) complexe incidenten en vragen van gebruikers op.
 • Je stelt databases vast en specificeert hun onderlinge samenhang. Je toetst ze op volledigheid, duidelijkheid en consistentie, je beheert ze en borgt de ruwe data. Je doet het usermanagement en beheert de toegangsbeveiliging van de databases.
 • Je neemt deel aan kwaliteitsverbeteringsprojecten: door jouw up to date kennis signaleer je verbetermogelijkheden, adviseert hierover en implementeert deze na instemming.
 • Je voert deels reguliere activiteiten uit voor de P&O- en salarisadministratie. 

Wat vragen wij van je 

 • Een HBO werk- en denkniveau.
 • Kennis van en ervaring met softwareontwikkeling, methodes voor applicatieontwikkeling en informatievoorziening.
 • Kennis van en ervaring met standaardpakketten en implementatie daarvan. (bij voorkeur kennis van de Raet systemen Beaufort en Youforce en de daaraan verbonden modules).
 • Kennis van databeheer en de wettelijke kaders.
 • Als je een praktijkdiploma loonadministratie hebt is dat een pré.

Wat bieden wij jou

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot maximaal 1 jaar. Ons streven is deze bij goed functioneren om te zetten in een vaste aanstelling.
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-Jeugdzorg.
 • Salarisschaal 8, met minimaal € 2.310,- en € 3.431,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek.
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%
 • Pensioenopbouw bij het PFZW, een tegemoetkoming in de premie van de zorgverzekering, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en diverse andere collectiviteitkortingen.

Informatie/Sollicitaties 
Wil je meer informatie over deze functie? Bel dan met Erik Groenen (financieel manager): 088 – 712 12 12. je brief met CV kun je tot uiterlijk 10 september a.s. sturen naar: p.o.sollicitatie@jbgld.nl. Graag bij het onderwerp van de mail aangeven: Vacature 18-Applicatiebeheerder/ArnhemHK-01

Deze vacature is in- en extern opengesteld. Sollicitatiegesprekken staan gepland op 14 september.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

video-jeugdbescherming-gelderland

 
Nieuwe bestuurder Jeugdbescherming Gelderland
05-03-2018
Goed resultaat bij controle-audit Certificaat JB/JR 2.0
20-02-2018
meer nieuws