De veiligheid van Tim staat altijd voorop Bekijk de film van hulpverlener Jan
Werken bij
JBGLD
Bekijk onze
vacatures
Bekijk
vacatures
»

Stage lopen bij Jeugdbescherming Gelderland

Jeugdbescherming Gelderland

Jeugdbescherming Gelderland zet zich in voor het veilig opgroeien van kinderen en jongeren. Bijvoorbeeld door gezinnen met complexe problemen te ondersteunen. En jongeren die een strafbaar feit hebben gepleegd te begeleiden.

Wij nemen niet over, wij voegen toe

Als de lokale hulpverleners niet meer verder komen met het gezin, of al direct inschatten dat kinderen in hun veilige ontwikkeling worden bedreigd, kunnen zij ons inschakelen. Wij nemen de hulp dan niet over, maar voegen onze expertise toe. Soms is één adviesgesprek al genoeg, soms verlenen wij zelf hulp in het gezin. De lokale hulpverlener blijft altijd betrokken en de vaste contactpersoon voor het gezin. Zodra de veilige ontwikkeling van het kind voldoende is hersteld, dragen wij het gezin weer over aan de plaatselijke hulpverlener.

Wil jij stage lopen bij Jeugdbescherming Gelderland?

We bieden regelmatig stageplekken aan binnen onze organisatie. We richten ons hierbij met name op 3e jaars studenten die een HSAO-diploma willen behalen met het uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Meer informatie over stage lopen bij Jeugdbescherming Gelderland is te vinden op werkenbij.jeugdbescherminggelderland.nl.