Telefonist/receptionist (M/V)

Werken bij
JBGLD
Bekijk onze
vacatures
Bekijk
vacatures
»

We zijn op zoek naar een:

Telefonist/receptionist (M/V)
Voor 24 – 28 uur per week, per 1 september 2021

Voor het team receptie zoeken wij een nieuwe collega, omdat een van de collega’s binnenkort met pensioen gaat. Wil jij werken in een organisatie waarin iedereen gaat voor de bescherming van kwetsbare kinderen? Lees dan gauw verder want dan ben jij misschien degene die wij zoeken. 

Achtergrondinformatie
Jeugdbescherming Gelderland is er voor kinderen in de knel en hun gezin. Samen met het gezin, in nauw overleg met collega jeugdzorginstellingen en de plaatselijke hulpverlening, zetten wij ons in voor een veilige ontwikkeling van het kind. Wij bieden jeugdbescherming op het brede terrein van vrijwillige tot verplichte hulp: een ondertoezichtstelling, jeugdreclassering, of voogdijmaatregel. Jeugdbescherming Gelderland heeft ca. 375 medewerkers die verspreid door de hele provincie Gelderland hun werkzaamheden verrichten.

Als telefonist/receptionist ben je vaak de eerste contactpersoon. Telefoontjes voor de hele organisatie komen centraal binnen op onze locatie aan de Delta 1b in Arnhem.

Kernactiviteiten

  • Aannemen inkomende gesprekken van o.a. cliënten, professionals en andere betrokkenen, deze doorverbinden naar de juiste persoon/afdeling.
  • Ontvangen van bezoekers op onze locatie in Arnhem.
  • Neemt inkomende en uitgaande poststukken in ontvangst en distribueert deze.

Je profiel

  • Vmbo werk- en denkniveau
  • Stressbestendig en geduldig
  • Gastvrij en vriendelijk
  • Ervaring als telefonist/receptionist in de zorgsector is een pré

Arbeidsvoorwaarden
De CAO-Jeugdzorg is van toepassing. Het dienstverband vangt aan met een jaarcontract met de intentie dit bij ongewijzigde omstandigheden voor onbepaalde tijd voort te zetten. Het salaris ligt tussen € 1.807,19 en
€ 2.452,48 bruto per maand op basis van schaal 3, bij een fulltime (36 uur) dienstverband. De vakantietoeslag bedraagt 8%. Tevens kent Jeugdbescherming Gelderland een eindejaarsuitkering van 8,3%, pensioenopbouw bij het PFZW, een tegemoetkoming in de premie van de zorgverzekering, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en diverse andere collectiviteitkortingen.

Informatie/ Sollicitaties
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Evelyn Wielheesen (bestuurssecretaris en leidinggevende van team receptie) 088 – 712 1377. Je brief met CV kun je vóór 30 juni per mail richten aan Jeugdbescherming Gelderland, t.a.v. afdeling HR: hr.sollicitatie@jbgld.nl o.v.v. receptiemedewerker, juni 2021.

Sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 12 juli 2021

Deze vacature is intern en extern opengesteld.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.