Tim's opvoeding doe ik niet meer alleen Bekijk de film van moeder Carla
Werken bij
JBGLD
Bekijk onze
vacatures
Bekijk
vacatures
»

Bel Spoedeisende Zorg

Ervaart u een crisissituatie en heeft u direct hulp nodig? Bel gerust met de medewerkers van SEZ, de Spoedeisende (Jeugd)Zorg. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar en indien nodig ook in staat om op interventie te gaan.
Twijfel niet, bel gerust:

De Spoedeisende (Jeugd)Zorg (SEZ) is een team van crisisspecialisten dat voor alle kinderen in Gelderland 24 uur per dag beschikbaar is.

SEZ is onderdeel van Jeugdbescherming Gelderland en is door de Gelderse gemeenten ingekocht om te ondersteunen bij alle crisissituaties waar kinderen van 0-18 jaar bij betrokken zijn. Dat kan zijn telefonisch, maar ook op de locatie waar het gewenst is.

We zijn in principe eenmalig betrokken. We zien dat na afloop van de crisisinterventie er meestal drie uitkomsten mogelijk zijn:

  • De interventie was voldoende voor de crisissituatie op dat moment.
  • Bestaande hulpverlening gaat samen met u verder.
  • We bedenken samen met u welke hulpverlening gewenst is en welke route daarvoor genomen kan worden.

De ingang voor elke vorm van hulp is het lokale jeugdteam in uw gemeente. Wij zijn buiten kantoortijd namens hen bereikbaar voor crisissituaties. Wanneer na de crisisinterventie hulp ingezet moet worden zal de volgende werkdag altijd contact worden gezocht met het lokale jeugdteam. Alles gebeurt in samenspraak met u!

Spoedeisende Zorg Jeugdbescherming Gelderland