Nieuwe bestuurder Jeugdbescherming Gelderland

Werken bij
JBGLD
Bekijk onze
vacatures
Bekijk
vacatures
»

Nieuwe bestuurder Jeugdbescherming Gelderland

De Raad van Toezicht van Jeugdbescherming Gelderland heeft Arno Lelieveld per 1 maart 2018 benoemd als nieuwe bestuurder.

Arno was de afgelopen 7 jaar bestuurder van TriviumLindenhof, een organisatie voor jeugd- en opvoedhulp in de regio Rijnmond en regio Zuid Holland Zuid. Hij brengt voor Jeugdbescherming Gelderland en de samenwerking met gemeenten, partners in de jeugdzorg en cliënten waardevolle kennis en ervaring mee. We zijn blij dat hij de organisatie komt versterken.

Hans Lomans, de huidige bestuurder van Jeugdbescherming Gelderland, gaat per 1 april 2018 met pensioen. Ruim 19 jaar heeft hij zich met bezieling ingezet voor de bescherming en veilige ontwikkeling van kinderen en jongeren in de knel. Aanvankelijk als bestuurder van wat toen nog JJG heette: Stichting Jeugdbescherming en Jeugdhulpverlening in Gelderland, later van Bureau Jeugdzorg Gelderland, een samenvoeging van JJG en een aantal andere organisaties voor jeugdhulpverlening. Tenslotte, vanaf 2015, als bestuurder van Jeugdbescherming Gelderland.

In de maand maart zullen beide bestuurders samen optrekken en zal Hans zijn taken overdragen aan Arno.

Terug naar overzicht