Tips


Heb je een tip voor Jeugdbescherming Gelderland? We horen het graag! Het maakt niet uit waarover: over de hulpverlening, onze bereikbaarheid, of misschien wel deze website. We vinden het heel belangrijk dat jij je goed voelt over de manier waarop wij ons werk doen en de manier waarop je daar informatie over krijgt. Jouw tip kan daarbij helpen. Heb je er een? Mail ons dan, via contact@jbgld.nl
 
 

Klachten


Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over je jeugdbeschermer. Je kunt dit het beste met je jeugdbeschermer zelf bespreken. Als je wilt kan dat samen met zijn leidinggevende. Meestal leidt dit al tot een oplossing. Wil je dat niet? Of leidt het gesprek niet tot een oplossing? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Klachtencommissie van Jeugdbescherming Gelderland.
 
De klachtencommissie is onafhankelijk: de commissieleden werken niet bij Jeugdbescherming Gelderland.

Een klacht kun je tot uiterlijk één jaar nadat het probleem zich heeft voorgedaan indienen.

Klik hier voor de brochure Klacht- en Tuchtrecht
 

Je kunt een brief sturen naar:

 
Klachtencommissie Jeugdbescherming Gelderland

Velperweg 75 

6824 HH  Arnhem
 
Zet duidelijk in je brief waar je klacht over gaat en wat je al gedaan hebt om de klacht op te lossen. De klachtencommissie kan je vragen je klacht in een gesprek te komen toelichten.
 
Als je er over denkt een klacht in te dienen kun je de vertrouwenspersoon jeugdzorg van Zorgbelang Gelderland vragen je daarbij te helpen.
 

Hulp bij een klacht indienen

Als je een klacht in wilt dienen, kunt je ook altijd contact opnemen met één van onze cliëntondersteuners. Zij werken bij Jeugdbescheming Gelderland en kunnen je vertellen hoe je dat kunt doen. 

Als je hulp wilt van iemand die niet bij Jeugdbescherming Gelderland werkt, kun je ook contact opnemen met de vertrouwenspersoon jeugdzorg van Zorgbelang Gelderland.

video hulp van Jeugdbescherming Gelderland Tim vertelt

video moeder Carla
video Tim

 
Nieuwe bestuurder Jeugdbescherming Gelderland
05-03-2018
Goed resultaat bij controle-audit Certificaat JB/JR 2.0
20-02-2018
meer nieuws