Het klinkt misschien stom, maar regels vind ik okay Bekijk de film van Tim
Werken bij
JBGLD
Bekijk onze
vacatures
Bekijk
vacatures
»

Wat je nog moet weten

Hier lees je wat je kunt doen als je tips of klachten hebt. Ook lees je welke afspraken er gelden en wat je rechten zijn.

Afspraken: hoe we met elkaar omgaan

Luisteren
We willen jou zo goed mogelijk helpen. Het is daarom belangrijk dat we goed naar elkaar luisteren. Jij naar ons, en wij naar jou en je ouders. Respect voor elkaar is belangrijk. Rustig met elkaar praten is de beste manier om samen oplossingen te vinden. Dat doen we met jou én je ouders.

Geen overleg
Soms moeten we heel snel beslissen. Of het gaat om heel ingewikkelde dingen. Dan kan het zo zijn dat niemand met jou of je ouders kan overleggen. Je jeugdbeschermer kan je dan vertellen waarom.

De rechter 
Soms krijg je met de kinderrechter te maken. Als je nog geen twaalf bent dan is de rechter niet verplicht naar jou te luisteren. Bespreek het met je jeugdbeschermer als je wel iets wilt zeggen bij de rechter.

Tip?
We horen je tips graag. Of het nu gaat om onze hulp, onze site of iets anders. Vertel het je jeugdbeschermer of mail ons: contact@jbgld.nl. Wil je liever bellen? Hier vind je onze telefoonnummers.

Niet tevreden?
Als je niet tevreden bent, kun je dat het beste bespreken met je eigen jeugdbeschermer. Hier vind je onze telefoonnummers.

Vind je dat je jeugdbeschermer niet goed naar je luistert? Dan kun je terecht bij de vertrouwenspersonen jeugdzorg van Jeugdstem. Zij zijn bereikbaar via 088-5551000, of via de website www.jeugdstem.nl.