Gecertificeerd werken aan De Bedoeling

Werken bij
JBGLD
Bekijk onze
vacatures
Bekijk
vacatures
»

Gecertificeerd werken aan De Bedoeling

“Wij zien dat jullie een excellente organisatie kunnen worden waar de bedoeling, alle kinderen blijvend veilig, echt helemaal tot z’n recht komt.”

Lovende woorden vanuit het auditteam aan het eind van de KMI audit in maart van dit jaar. Woorden wij natuurlijk heel blij mee waren. Net zoals met de constatering dat onze missie en visie goed zichtbaar zijn. Zeker nu wij dit werken aan de bedoeling een grote boost hebben gegeven met een intensief traject met al onze medewerkers: hoe kunnen we ons nóg effectiever focussen op de veiligheid van het kind, in samenwerking met het hele gezin, en met zo min mogelijk afleiding door tijdrovende, maar voor de veiligheid van het kind vaak niet direct relevante zaken om ons heen. We hebben ons weer flink scherp gesteld en de nodige aanpassingen doorgevoerd in zowel onze werkprocessen als de techniek die ons hierin ondersteunt.

Daarnaast heeft het auditteam negen niet kritische bevindingen gedaan, met de vraag aan ons hier acties op uit te zetten. Bevindingen die wij als een stimulans hebben beschouwd het nog beter te doen. Niet voor onszelf, maar voor de kinderen die dat nodig hebben.

Inmiddels heeft het KMI al onze plannen van aanpak op deze feiten goedgekeurd. Dat betekent dat het audit-team het Keurmerkinstituut een positief advies geeft over continuering van het certificaat.

Terug naar overzicht