Bericht van onze bestuurder voor jongeren

Werken bij
JBGLD
Bekijk onze
vacatures
Bekijk
vacatures
»

Bericht van onze bestuurder voor jongeren

Beste jongere,

Het coronavirus houdt ons allemaal erg bezig. De onzekerheid en allerlei maatregelen zijn voor veel jongeren niet fijn. En als jeugdbescherming of jeugdreclassering een rol speelt in je leven, kun je alle gedoe er misschien al helemaal niet bij hebben.

Daarom richt ik mij als bestuurder van Jeugdbescherming Gelderland tot jou. Ik wil dat je weet dat jouw jeugdbeschermer of jeugdreclasseerder, alle andere collega’s van Jeugdbescherming Gelderland en ik zelf, juist nu extra ons best voor je doen.

We houden ons daarbij zo goed mogelijk aan alle landelijke maatregelen en adviezen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Daarom spreken we je waar mogelijk via telefoon, WhatsApp en email. Maar als het echt nodig is, komen we naar je toe of we maken een afspraak bij ons op kantoor.

Wat ik je dringend wil vragen is vooral ook zelf ook contact te blijven houden met je jeugdbeschermer of jeugdreclasseerder. Zijn er bijzonderheden of maak je je zorgen, aarzel dan niet en bel of app hem. Heb je nu direct hulp nodig en is jouw eigen jeugdbeschermer of -reclasseerder niet bereikbaar: bel dan met 0900 99 555 99. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar.

Word jij begeleid door een jeugdreclasseerder dan geldt daarnaast dat justitiële voorwaarden (in een vonnis of schorsing), ondanks de vervelende situatie, blijven gelden. Kom je terecht in een situatie die (mogelijk) in strijd is met deze voorwaarden, neem dan contact op met je jeugdreclasseerder. Hij helpt jou de juiste keuzes te blijven maken.

Voor alle situaties geldt: Heb je ons nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Ik wens je veel kracht en wijsheid toe en al gaat het nu anders dan anders, wij zijn er voor je.

Hartelijke groeten,

Arno Lelieveld
Bestuurder Jeugdbescherming Gelderland

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

Terug naar overzicht