melden kindermishandeling bij veilig thuis bel 0800 2000

alttext

 

Heeft u als professional een vraag? Wij horen het graag!

06-12-2016

Bent u als professional betrokken bij de jeugdzorg?  Bijvoorbeeld als medewerker van een wijkteam, beleidsmedewerker, leerplichtambtenaar, huisarts of leerkracht? En heeft u vragen over bijvoorbeeld complexe scheidingen, het inschatten van de veiligheid van kinderen, informatiebeveiliging of kindermishandeling? 

Wij werken iedere dag met deze thema’s. En we verzamelen iedere dag op allerlei plekken in de regio meer kennis en ervaring. Met behulp van ons Expertisecentrum zijn wij in staat deze kennis en expertise nog sneller, professioneler en op maat te delen met u. 

Wij nodigen u van harte uit met ons in gesprek te gaan en helpen u graag verder. Hoe? Dat bekijken we graag samen met u. Of de uitkomst nu één adviesgesprek is, een presentatie in uw werkoverleg, een workshop of een training, uw vraag krijgt altijd een passend antwoord.

Wilt u op papier eens rustig lezen over hoe wij vanuit ons Expertisecentrum met u werken en over de trainingen die wij aanbieden? Leest u dan de brochure over ons Expertisecentrum.
U kunt deze bij ons opvragen via:

expertisecentrum@jbgld.nl /  088-712 19 39

U kunt hem ook downloaden door te klikken op onderstaande afbeelding.

Wij zien uit naar contact met u!